Novinky v nabídce Perfecto Design

Novinky v nabídce Perfecto DesignNovinky v nabídce Perfecto DesignNovinky v nabídce Perfecto DesignNovinky v nabídce Perfecto Design

 

Přední český dodavatel sanitární keramiky, designových koupelnových doplňků a vodovodních baterií, společnost Perfecto Design (www.perfecto.cz), představila další novinky ve svém sortimentu. Dokonalý, jednoduchý, funkční a především moderní design může být nyní součástí každé koupelny a dostupný pro každého. Důkazem toho jsou novinky z nabídky společnosti Perfecto Design.

Kouzlo jednoduchosti

Kdo tvrdí, že elegance má tvar křivky? Perfecto Design (http://www.perfecto.cz/) přináší vanovou baterii z designové řady CAE 75. Moderní design tohoto mimořádně praktického vanového prvku zdůrazňuje rovné plochy a ostré linie. Jedinečnost chromových baterií typu CAE 75 tkví v jejich zdánlivé jednoduchosti, pod níž se však skrývá mimořádná praktičnost a odolnost.  Nyní za mimořádnou cenu 4 490 Kč.

CAE613 

Pružný profesionál 

Flexibilní a odolná - taková je dřezová směšovací baterie z dezignové řady CAE 79 společnosti Perfecto Design (http://www.perfecto.cz/). Dominantním prvkem baterie je chromová pružina s výsuvným perlátorem, díky níž se tento polo-profesionální model řadí mezi nejpraktičtější na trhu. Vysoká odolnost spirály i v ní ukryté hadice jde ruku v ruce s dokonalou elegancí baterie. Provedením páčky umístěné z boku se tato baterie hlásí k elegantním tvarům typickým pro řadu CAE 79. Cena 5 991 Kč.

CAE614

  

Nenápadná dominanta

Perfecto Design (http://www.perfecto.cz/) přichází s nenápadným šperkem - rohovým umyvadlem OPORTO. Rohové umyvadlo klade minimální nároky na prostor, díky svislým vnitřním stěnám však dokáže pojmout překvapivý objem vody. Porcelánové závěsné umyvadlo OPORTO vyniká nejen mimořádnou životností a snadnou údržbou, ale zejména svými praktickými tvary, díky níž se může stát nenápadnou, avšak nenahraditelnou součástí vaší koupelny. Cena 4 052 Kč.

 OPORTO

  

Budoucnost ve vaší koupelně

Zapomeňte na tradiční vnímání koupelny - Perfecto Design přináší luxusní skleněná umyvadla Crystal Blue. Přes klamný dojem křehkosti jsou skleněná umyvadla překvapivě odolná. Pestré barvy jsou vzpourou proti sterilitě tradičního černo-bílého designu většiny koupelen, snadno čistitelný povrch jim však poskytuje to hlavní - dojem čistoty. V umyvadlech Crystal Blue se snoubí design budoucnosti s lety ověřenými praktickými tvary. Cena 10 340 Kč.  

cRYSTAL BLUE   

O Společnosti Perfecto Design:

PERFECTO DESIGN je společnost, která se zabývá prodejem designové sanitární keramiky a vodovodních baterií za přijatelné ceny. Exkluzivně přináší produkty, které byly doposud většinou k dostání pouze na italských a německých trzích. Filosofií této značky je podle vyjádření jejich majitelů na uvádět na český trh zejména designově vytříbený kvalitní sortiment za ceny dostupné široké veřejnosti.

Zdroj:www.perfecto.cz


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů