for arch 2024
for interior podzim 2024

Distribuce ZEMĚDĚLCE 2024


Vysoký náklad
DISTRIBUCE ZDARMA - zasílán Českou poštou na adresu firem
z oblasti zemědělství: ZEMĚDĚLSKÉ PODNIKY, FARMY, CHOVATELÉ, ZEMĚDĚLSKÁ OBCHODNÍ DRUŽSTVA, DODAVATELÉ A PRODEJCI NOVÉ TECHNIKY, DODAVATELÉ HNOJIV, OSIV, CHEMIE, VÝKUPNY, AGROBAZARY, DODAVATELÉ NÁHRADNÍCH DÍLŮ, ZPRACOVATELÉ AGROPRODUKTŮ, OPRAVNY, PORADENSKÉ FIRMY, TECHNOLOGICKÉ SPOLEČNOSTI, LESNICKÉ SPOLEČNOSTI A DALŠÍ FIRMY PODNIKAJÍCÍ V OBLASTI ZEMĚDĚLSTVÍ.

Nově adresně rozesíláme na vybrané úřady v zemědělských lokalitách, členům agrární komory, členům asociace soukromého zemědělství a dále příjemcům  dotací  ze státního zemědělského a intervenčního fondu dle veřejně přístupných údajů a nově MYSLIVECKÝM SPOLKŮM a nově členům SVAZU CHOVATELŮ SKOTU A členům SDRUŽENÍ ČESKÁ FARMA



Termíny distribuce (2024)


únor: uzávěrka 2.2., distribuce od 8.2.

březen: uzávěrka 1.3., distribuce od 7.3

duben: uzávěrka 28.3., distribuce od 7.4. 

květen: uzávěrka 2.5., distribuce od 9.5.

červen: uzávěrka 6.6., distribuce od 13.6. 

červenec/srpen: uzávěrka 9.7., distribuce od 15.7.

září: uzávěrka 5.9., distribuce od 11.9.

říjen: uzávěrka 27.9., distribuce od 3.10.

listopad/prosinec: uzávěrka 1.11., distribuce od 7.11.

 

ZEMĚDĚLSKÝ ČASOPIS UNIFORM - veletrhy 2024  : (únor - prosinec)
Na těchto veletrzích se budeme účastnit jako partneři. Budeme rozdávat naše produkty prostřednictvím hostesek, stojanů a informačních pultů.

  

ZEMĚDĚLEC ÚNOR  2024

15.2. - 17.2. 2024 (Praha - Letňany)
FOR PASIV - nízkoenergetické, pasivní a nulové stavby
11. ročník veletrhu FOR PASIV se zaměřuje na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy a bude opět zastoupen prestižními firmami z oboru, podpořen širokou mediální kampaní, záštitami a odbornými partnery. Veletrh je určen pro firmy věnující se projektovému a rozpočtovému oboru, výstavbě a rekonstrukcím, dodávce stavebních materiálů a technického vybavení budov, diagnostice, auditům, financování a poradenství, ale také široké veřejnosti, která řeší úspory energií v novém bydlení.
FOR WOOD dřevěné stavby, konstrukce a materiály
FOR THERM krby, kamna, kotle
Nejefektivnější krby, kamna a kotle a k tomu spousta expozic a rad včetně té, jaké dotace je aktuálně možné získat. Takový bude 11. ročník veletrhu FOR THERM 2024, který se zaměřuje hlavně na koncového zákazníka. FOR THERM ve stejném termínu doplní veletrh FOR PASIV zaměřený mimo jiné na alternativní zdroje energie a vzduchotechniku. Návštěvník tak odejde s dokonalým přehledem nabídky v oblasti vytápění a nízkoenergetického bydlení.
FOR THERM nabídne expozice renomovaných výrobců, dovozců a prodejců a zajímavý doprovodný program v podobě přednášek a seminářů, které se budou mimo jiné zabývat vytápěním tuhými palivy a biomasou. Ve spolupráci s odbornými partnery bude k dispozici také Poradenské centrum, které propojí návštěvníky s odborníky na požadovaná dílčí témata. Na jednu vstupenku bude možné navštívit nejen veletrhy FOR THERM a FOR PASIV, ale také FOR WOOD, který se zaměřuje na nízkoenergetické, pasivní a nulové stavby.

STŘECHY SOLAR ŘEMESLO 2024 - VELETRH PRO STŘECHY, STAVBU A ÚSPORY ENERGIE
Veletrh Střechy Praha je největší akcí v oboru střech v České republice a střední Evropě s tradiční účastí nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů. Se souběžnými akcemi se jedná o jedinečný odborný veletrh v ČR v oboru střech, dřevostaveb a úsporného bydlení.
Střechy Praha jsou největší přehlídkou střešních materiálů, střešních oken, okapových systémů, zelených střech, dřevěných konstrukcí, izolací, nářadí a strojů, fasád a solárních systémů. Je místem každoročního setkání předních odborníků, architektů, stavebních inženýrů, techniků, investorů, studentů vysokých škol, představitelů veřejné správy, stavebních firem, řemeslníků, majitelů domů, bytových družstev a široké veřejnosti se zájmem o střechy, rekonstrukce a úsporné bydlení.

 22.2. - 25.2. 2024 (Praha - Letňany)
FOR FISHING - rybářský veletrh
Navštivte největší rybářský veletrh v České republice! Na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA vás čeká vše, co se týká rybolovu. Návnady, vybavení, stany, oblečení, rybářské loďě, sonary a mnoho dalších věcí, díky kterým je rybaření jedinečným zážitkem. Již 15. ročník veletrhu opět představí nové trendy. 
 
22.2. - 24.2. 2024 (Lysá nad Labem)
STAVITEL - 30. veletrh stavebních materiálů, technologií
LIGNA BOHEMIA - 20. mezinárodní výstava strojů a dalších pro dřevozpracující průmysl
CHALUPÁŘ - 5. veletrh nejen pro chalupáře
 

29.2. - 3.3. 2024 (Brno)
MOTOSALON - mezinárodní veletrh motocyklů

 

ZEMĚDĚLEC BŘEZEN  2024

15.3. - 17.3. 2024 (Praha - Letňany)
HOLIDAY WORLD 33. veletrh cestovního ruchu a regionální turistiky
33. ročník mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky HOLIDAY WORLD & REGION WORLD je jednou z nejdůležitějších akcí tohoto zaměření v České republice. První den veletrhu je vyhrazen pouze pro odborníky z oboru a kontraktační aktivity. Sobota a neděle jsou určeny pro širokou veřejnost. Čeká vás inspirativní doprovodný program, zajímavé přednášky cestovatelů, dobrodruhů a fotografů v rámci cestovatelského festivalu Kolem světa, udílení prestižního ocenění turistických produktů a služeb Velká cena cestovního ruchu, anketa Kraj mého srdce mapující míru popularity krajů ČR. Byznys se bude snažit posílit mimo jiné úspěšná mezinárodní akce obchodních schůzek sítě Enterprise Europe Network – MBM TOURISM PRAGUE 2024.

15.3. - 17.3. 2024 (Praha - Letňany)
FOR CARAVAN 2024 - výstava obytných automobilů a karavanů
FOR BOAT 2024 - výstava lodí
7. ročník jediné specializované výstavy lodí a vodních sportů v České republice, jejíž odborným garantem je Asociace prodejců lodí. Čekají vás zajímavé expozice nejdůležitějších firem z oboru a tipy, jak si dokonale užít slunce a vodu.
Ve spolupráci s APL - Asociací lodního průmyslu, Státní plavební správou a dalšími odbornými institucemi připravujeme odbornou konferenci na téma Novinky v kapitánských průkazech a zkouškách způsobilosti vůdce malého plavidla.
Ve stejný termín můžete na letňanském výstavišti navštívit také 33. mezinárodní veletrhy cestovního ruchu a regionální turistiky HOLIDAY WORLD & REGION WORLD a 15. výstavu obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN. 

22.3. - 24.3. 2024 (Praha - Letňany)
FOR BIKES 2024 - 14. veletrh cyklistiky
Největší cyklistický veletrh v České republice FOR BIKES otevírá každoročně cyklistickou sezonu a nabízí cyklosortiment pro všechny věkové i výkonnostní skupiny obyvatel. Vystavovatelé představují návštěvníkům novinky v oblasti kol a elektrokol, koloběžek, velomateriálu, doplňků, výživy, oblečení a veškerých služeb spojených s cyklistikou a cyklodopravou – mapy, navigace, kamery, cyklostezky, bikeparky, cyklozájezdy. Velmi významnou součástí veletrhu je i bohatý doprovodný program.

19.3. - 21.3. 2024 (BRNO)
AMPER - mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení

20.3. - 24.3. 2024 (Lysá nad Labem)
JARNÍ ZEMĚDĚLEC 2024 - 57. národní výstava zemědělství, zeleně, mechanizace, pěstitelství...
FARMA - výstava malých zvířat

  

ZEMĚDĚLEC DUBEN  2024

7.4. - 11.4. 2024 (VÝSTAVIŠTĚ BRNO)
TECHAGRO - mezinárodní veletrh zemědělské techniky
SILVA REGINA - mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh
BIOMASA - mezinárodní veletrh obnovitelných zdrojů

11.4. - 14.4. 2024 (Praha - Letňany)
FOR GARDEN - veletrh všeho o zahradnictví
FOR INTERIOR JARO - veletrh nábytku, interiérů...

11.4. - 14.4. 2024 (Lysá nad Labem)
ELEGANCE - AVANTGARDA - veletrh módy
Na veletrhu se představí výrobci a prodejci z oboru konfekce, textilu, spodního prádla, kožené konfekce i kožené galanterie. Každým rokem se na výstavě prezentuje přes 80 vystavovatelů. Většina z nich jsou české firmy, což návštěvníci velmi oceňují, zvláště proto, že jejich zboží je originální a ceny jsou velmi přijatelné. Vedle textilu a prádla zde najdete i stánky se šperky, módními doplňky a kosmetikou. Letošní rok nebude chybět kosmetické a vlasové studio, kde se můžete bez objednání nechat ostříhat.
NARCIS - výstava narcisů, tulipánů a dalších cibulovin
Přijměte pozvání na již 22. ročník prodejní výstavy Narcis. Letošní termín připadá na 11. - 14. dubna 2024. Současně s touto oblíbenou akcí proběhne také veletrh Elegance/Avantgarda a Regiony České republiky. Ústřední expozicí výstavy Narcis bude jako každý rok obrovské pestrobarevné aranžmá z rozkvetlých narcisů, tulipánů a dalších jarních cibulovin, doplněné okrasnými dřevinami, bonsajemi a dalšími rostlinami. Chybět nebude prodej zahrádkářských potřeb, cibulovin a květinových sadeb. Zahrádkáři si na tomto veletrhu rozhodně přijdou na své.

27.4.  2024 (Lysá nad Labem)
JARNÍ RETRO GARÁŽ - největší auto - moto burza
V sobotu 27. 4. 2024 již tradičně zaplní celý areál výstaviště veteránská burza Retro Garáž. V moderních výstavních pavilónech výstaviště v Lysé nad Labem máte 2x ročně (na jaře a na podzim) jedinečnou možnost nakoupit a prodat vše, na co jste na klasických veteránistických „burzách“ zvyklí. Retro Garáž už pravidelně nabízí skutečně mnoho a to od kompletních strojů, přes nové, replikové nebo staré a původní náhradní díly až po spousty dalších předmětů spojených s veteránismem a nejen to. Na akci svou práci prezentují i renovační dílny a řemeslníci.

24.4. - 27.4.2024 (BRNO)
STAVEBNÍ VELETRH BRNO - stavební veletrh
Dřevo a stavby Brno představuje ucelenou prezentaci oborů dřevěných staveb a konstrukcí, materiálů pro dřevostavby a konstrukce, základy a opláštění pro dřevostavby a dalších oborů, které jsou úzce spjaty s dřevostavbami. Termín konání veletrhu na začátku roku umožňuje získání potřebných informací, přehledu o novinkách nebo nalezení realizátorů a dodavatelů staveb ještě před zahájením stavební sezóny.
DSB - dřevěné stavby, konstrukce

 

ZEMĚDĚLEC KVĚTEN  2024

9.5. - 12.5. 2024 (České Budějovice)
HOBBY - výstava pro zahrádkáře, pěstitele, kutily
STAVEBNÍ VELETRH 2024 - stavební veletrh 

23.5. - 26.5. 2024 (Lysá nad Labem)
NATURA VIVA 2024 - mezinárodní výstava myslivosti, rybářství, včelařství a pobytu v přírodě
Natura Viva je jedinou každoroční odbornou výstavou tohoto typu v České republice, na níž se soustředí takřka všechny významné firmy podnikající v oborech myslivosti, rybářství, včelařství a potřeb pro pobyt v přírodě. V komerční části výstavy si budou moci návštěvníci na stáncích renomovaných výrobců a obchodníků koupit vše, co pro pobyt v přírodě a k vykonávání své záliby mohou potřebovat, a to i lovecké zbraně či rybářské náčiní.


NA VELETRHU NAJDETE:
Lovecké zbraně
Střelivo
Nože
Optika
Odborná literatura
Myslivecká kynologie
Rybářství
Lovecká a rybářská turistika
Volný čas – batohy, krosny, spací pytle, turistické oděvy a obuv
Včelařství
Pěstování a ochrana lesa
Dárkové předměty

 

ZEMĚDĚLEC ČERVEN 2024

20.6. - 23.6. 2024 (Lysá nad Labem)
Lázeňský veletrh 2024 - veletrh lázeňských služeb
RŮŽOVÁ ZAHRADA 2024 - veletrh květin a rostlin
KVĚTY - 28. celostátní výstava květin a zahradnické trhy 

SENIOR 2024 - výstava nejen pro starší

18.6. - 19.6.2024 (Zbyšov u Čáslavi)
NAŠE POLE - tradiční výstava osiv a zemědělské techniky 

 


ZEMĚDĚLEC červenec & srpen - letní speciál 2024


22.8. - 27.8. 2024 (České Budějovice)
ZEMĚ ŽIVITELKA - 50. ročník mez. agrosalonu. Obnova a rozvoj venkova, rostlinná a živočišná výroba, zemědělská technika, potrav. výroba, lesní a vodní hospodářství

Země živitelka je největší a nejvýznamnější akcí svého druhu a rozsahu, určená pro odbornou i laickou veřejnost,  zaměřující se na zemědělský sektor napříč všemi jeho obory. Agrosalon propaguje i české potraviny.

Země živitelka prezentuje nejširší nabídku zemědělských oborů na jednom místě (novinky z oborů zemědělské techniky, myslivosti, včelařství, rybářství, potravinářství nebo chovu hospodářských zvířat, komplexní prezentaci zemědělství od historie po současné trendy, i novinky v oblasti výzkumu a vzdělávání).

 

ZEMĚDĚLEC ZÁŘÍ  2024

17.9. - 21.9. 2024 (Praha - Letňany)
FOR ARCH 2024 - 35. mezinárodní stavební veletrh

  • Největší a nejnavštěvovanější stavební veletrh v ČR 
  • Stavební veletrh s nejdelší tradicí v ČR
  • Účast předních výrobců a dodavatelů
  • Průřez všemi oblastmi stavebnictví (financování a realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce, vybavení staveb a další)
  • Zastoupení investorů, developerů, výrobců, dodavatelů, řemeslníků a dalších z oborů souvisejících se stavebnictvím
  • Praktické ukázky stavebních řemesel
  • Odborný doprovodný program – konference, semináře, workshopy
  • Rozsáhlá mediální kampaň v ČR 
  • Odborné celostátní soutěže 

20.9. - 22.9. 2024 (Lysá nad Labem)
KŮŇ 2024 - výstava koní, prodej doplňků, vozatajství, drezura    
Cílem této akce je představit jednotlivá plemena koní, kterých bude na výstavě ustájeno více než 120! Návštěvníky potěší teplokrevná, plnokrevná, chladnokrevná, sportovní, historická i malá plemena, poníci a miniaturní koně, ale i plemena oslů. Všichni budou k vidění nejen v boxech, ale i na dvou předvadištích. Opět se na výstavě budou prezentovat velmi ušlechtilá arabská plemena koní. Krytá kolbiště budou v halách A1 a C, čímž zajistíme vám - návštěvníkům i účinkujícím stoprocentní komfort nezávisle na nevyzpytatelném podzimním počasí.                        
 

ZEMĚDĚLEC ŘÍJEN 2024

3.10. - 6.10. 2024 (Lysá nad Labem)
NÁŠ CHOV - 28. ročník výstavy hospodářských zvířat
PODZIMNÍ ZEMĚDĚLEC 2024
výstava nabídne novinky mezi krmivy pro hospodářská zvířata, nové technologie pro chov a další...
NÁRODNÍ HOLŠTÝNSKÝ ŠAMPIONÁT A CHAROLAIS SHOW

8.10. - 11.10. 2024 (VÝSTAVIŠTĚ BRNO)
MSV - mezinárodní strojírenský veletrh
Hlavním tématem MSV je Průmysl 4.0 a digitální továrna, tedy digitalizace výroby, jeden z hlavních směrů inovačního procesu. Mezi další zvýrazněná témata patří cirkulární ekonomika – nakládání s materiálními zdroji
IMT - Mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů
WELDING - Mezinárodní veletrh svařovací techniky
PLASTEX - Mezinárodní veletrh plastů, pryže a kompozitů
PROFINTECH - Mezinárodní veletrh technologií pro povrchové úpravy
FOND - EX - Mezinárodní slévárenský veletrh


25.10. - 28.10. 2024 (Lysá nad Labem)
EXOTIKA 2024 - celostátní výstava exotické fauny a flóry

                                    

ZEMĚDĚLEC LISTOPAD/PROSINEC 2024

7.11. - 10.11. 2024 (Praha - Letňany)
E - SALON - veletrh čisté mobility
veletrh osobních a užitkových automobilů na alternativní pohon. Sekce elektrokol, elektromotorek a ostatních vozítek na alternativní pohon. Nabíjecí infrastruktura, autonomní mobilita, smart cities a doplňky, služby související s e.mobilitou

19.11. - 21.11. 2024 (Praha - Letňany)
CZECHBUS je interaktivním, specializovaným B2B  veletrhem se zaměřením na problematiku české a středoevropské silniční hromadné dopravy. Využívá rozšířené kreativní prostředky pro zviditelnění vystavovatelů a partnerů v dlouhodobém horizontu. Cílem je mj. zvýšit prodej nových autobusů v České republice a podpořit exportní politiku státu.  

prosinec 2024 (Praha - Letňany)

Vánoční trhy - Stříbrné vánoční dny

prosinec 2024 (Lysá nad Labem)

Polabské Vánoční trhy

 


 

Partneři

© 2022 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů