KOSMETICKÁ ZNAČKA GERNÉTIC UVÁDÍ NOVINKU PRO MUŽE: ENERGIZUJÍCÍ, OSVĚŽUJÍCÍ A TONIZUJÍCÍ GELOVÝ KRÉM L‘ HOMME

KOSMETICKÁ ZNAČKA GERNÉTIC UVÁDÍ NOVINKU PRO MUŽE: ENERGIZUJÍCÍ, OSVĚŽUJÍCÍ A TONIZUJÍCÍ GELOVÝ KRÉM L‘ HOMME

 

Rok 2021 je pro značku GERnétic významný. Nejen, že v Česku slaví 25 let, ale 1. června uvedla již třetí novinku. Tentokrát se zaměřila na muže, kteří podle průzkumů dávají přednost multifunkčním pečujícím přípravkům, jejichž aplikace je jednoduchá a rychlá. Do prodeje byl uveden nový krém 3 v 1 L’Homme pro tuto cílovou skupinu, který slibuje tonizaci, osvěžení i dávku energie. První efekt uživatel pocítí už za méně než jednu minutu. 

Účinky, se kterými zůstane mužská pokožka pevná a svěží

Vnější negativní vlivy spouští tvorbu volných radikálů, které poškozují buňky a zapříčiňují rychlejší stárnutí pleti. Přesně tomu zamezuje novinka L‘Homme. Bojuje proti ztrátě pevnosti a pružnosti pokožky, dodává vitalitu a chrání ji před působením městského prostředí. Reguluje produkci mazu, stahuje póry, pokožku harmonizuje po celý den. Zlepšuje funkci kožní bariéry, remineralizuje, podporuje produkci kolagenu. Už při prvním doteku krému se dostavuje pocit osvěžení a zklidnění, a provází muže od rána až do večera. 

V nezávislé laboratoři ve Francii testovalo v průběhu 21 dnů gelový krém L´Homme 20 mužů ve věku 34 až 70 let, potvrdili, že:

  • pokožka je jemnější (80 %)
  • pokožka je hydratovaná (95 %)
  • pokožka je pružnější (85 %)
  • pokožka je relaxovaná (90 %)
  • pokožka je povzbuzená (90 %)
  • přípravek zanechává ochranný film na pokožce (90 %)
  • přípravek vylepšuje celkový vzhled kůže (85 %)
  • přípravek poskytuje komfortní pocit na pleti (85 %)
  • přípravek zklidňuje pokožku po holení (90 %)
  • zarudnutí a podráždění po holení rychle mizí (90 %)

Spojení vydatné hydratace a lehké tající textury

Mužská pokožka je vzhledem ke své struktuře pevnější a odolnější. Je protkána větším množstvím mazových žláz a viditelných pórů. Pravidelné holení ji vystavuje zátěži. Dochází k poškozování hydrolipidového filmu, což je příčinou rychlejší dehydratace. Nezřídka se stává, že pravidelné holení vede k podráždění a vzniku nepříjemných zanícených puchýřků neboli folikulitidy. Pleť reaguje rovněž na stres či městské znečistění. Pro pružnost a odolnost pokožky vůči agresivním vlivům je klíčová bohatá hydratace. 

Na specifické potřeby mužské pokožky v laboratořích GERnétic při vývoji novinky mysleli. Jeho tající gelová textura přináší zklidnění a vyrovnání pleti. „Gelová konzistence má zásadní benefity. Ihned se vstřebává, nezanechává na povrchu kůže nežádoucí pocit masky či krusty. Přináší okamžité osvěžení bez zatížení. Vitalizuje, tonizuje a zpevňuje kožní tkáň mužské tváře i krku. Krém L’Homme má jedinečné adstringentní, hojivé a remineralizační účinky, které podtrhnou nejen zdravý vzhled kůže, ale také charisma uživatele. To, jak se cítíme, vyzařujeme navenek,“ uvádí Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. 

Produkt chrání pokožku před dehydratací a pocitem přesušení. Je vhodný pro všechny typy pleti. V jeho vůni se snoubí tóny aroma citronu a bergamotu. 

Aktivní látky krému L’Homme jsou získané z mořských řas a posvátných bylin Dálného východu

Výtažky ze zelené řasy Ulva Compressa jsou bohaté na obsah mořských pentasacharidů. Zvyšují tak syntézu extracelulárního matrix a kolagenu, čímž přispívají k posílení kožní bariéry a zklidnění pokožky. Zároveň zlepšují hutnost povrchové vrstvy kůže, protože podporují syntézu bílkovin, zejména kolagenu I a II. 

Tulsi neboli Bazalka posvátná patří k základním rostlinným terapeutikům používaných v ajurvédské medicíně. Je významná pro obsah kyseliny ursolové, která působí protizánětlivě a dodává energii. 

Extrakt z přesličky je zvláště bohatý na saponiny a kyselinu křemičitou. Tyto látky regulují tvorbu mazu a stahují póry. Velmi dobře tak působí na mastnou a smíšenou pokožku i tu náchylnou k nedokonalostem. Příznivě ovlivňují pevnost pleti a harmonizují mazotok. 

Promyšleně namíchaný koktejl peptidů aktivuje buněčný metabolismus a stimuluje vitalitu a mládí v pokožce. 

Aplikace nezabere déle než minutu

Tento krém lze používat ráno i večer, je vhodný rovněž pro pokožku po holení. „Několika jemnými tahy rozprostřete tající gelovou texturu na suchou očištěnou pleť a vychutnávejte si okamžitý nástup pocitu komfortu a viditelných účinků,“ dodává Alena Kimlová. 

Krém zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic v balení po 50 ml za cenu 1 290 Kč / 49,60 Eur.

Zdroj:https://www.gernetic.cz/

 
 

 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů