Elektrické koloběžky CROSSADER – novinka od Conceptu

Česká značka elektrospotřebičů Concept přichází na trh se zcela novou „zábavnou“ řadou. Jejími prvními produkty jsou dva modely elektrických koloběžek CROSSADER. Dostaly označení SC4000 a SC2500, jsou určeny do města i do terénu a mají moderní černo-šedý design.

 

„Jsem moc ráda, že pro naše zákazníky máme další novinku. A ještě k tomu takovou hravou. Elektrické dopravní prostředky jsou poslední dobou velmi populární a jsou i ekologické a praktické. Elektrické koloběžka má navíc výhodu malého rozměru, dá se snadno složit a lehce ji tak sebou vezmete do práce, do vlaku nebo ji naložíte do kufru auta. Můžete na ni každý den dojíždět do práce nebo ji sebou jednoduše vzít třeba na dovolenou nebo chatu,“ vysvětlila Ing. Kamila Trávníčková, Business Development Director české značky elektrospotřebičů Concept.

Jednou z nejspoutanějších částí nových elektrokoloběžek je baterie. U obou nových modelů je vyjímatelný akumulátor Li-ion umístěň ve sloupku. U modely SC4000 disponuje kapacitou 10 Ah, což při ideálních podmínkách zaručuje koloběžce na jedno dobití dojezd až 40 km. Znovu se pak dobije za 5 až 7 hodin. Baterie modelu SC2500 má kapacitu 6,4 Ah, dojezd  na jedno dobití je tak až 25 km a v další cestě můžete po dobité pokračovat za 3 až 4 hodiny.

Jízdu na elektrických koloběžkách si opravdu užijete. Oba modely dosahují maximální rychlosti 25 km za hodinu, mají 3 stupně rychlosti, tempomat a výkon motoru 350 W. Disponují zadní kotoučovou brzdou, blatníkem jako brzdou pomocnou a velkými 10 palcovými bezdušovými koly vhodnými do terénu. Koloběžky mají přehledný LED displey, stupačku z voděodolné desky IP54, přední i zadní světlo a reflexní prvky pro bezpečnou jízdu.

Oba modely mají maximální nosnost 120 kg, váha model SC4000 je 14,5 kg, model SC2500 váží 13,5 kg. Koloběžky se snadno skládají a lze k nim dokoupit brašnu, držák na mobilní telefon a náhradní akumulátor.

Cena modelu SC4000 je 14.999 korun, model SC2500 stojí 11.999 korun.

Více na www.my-concept.cz

___________________________________________________________________________________________

O značce Concept

Společnost Jindřich Valenta – Concept a její značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami této české značky jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost Jindřich Valenta – Concept vlastní komplexní soubor pravidel, tzv. Concept Quality C ontrol System, dohlížející na vysokou kvalitu všech produktů


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů