Dokonale upraveni (nejen) na léto

Dokonale upraveni (nejen) na létoDokonale upraveni (nejen) na létoDokonale upraveni (nejen) na létoDokonale upraveni (nejen) na létoDokonale upraveni (nejen) na létoDokonale upraveni (nejen) na létoDokonale upraveni (nejen) na léto

 

 Venku je sice pravé dubnové počasí, ale na léto se vyplatí připravit už teď. Až totiž přijde doba letních bot, svůdných šatů a doufejme, že i letních párty, budeme dokonale nachystáni. A protože letošní přípravu asi budeme muset zvládnout v domácích podmínkách, hodí se nějaký ten „vylepšovací“ pomocník. Česká značka Concept jich má ve své řadě péče o tělo víc než dost a vše se dá navíc jednoduše objednat na www.my-concept.cz

  

Pro dokonalé nožky

Elektrický pilník na paty PN1000 a PN1001

Elegantně, rychle a s grácií se postará o ztvrdlou kůži na patách. Má odnímatelnou rotační hlavici, která se snadno čistí. Je voděodolný, nabízí 2 rychlosti práce, automaticky se vypne po dvou minutách a jeho kvalitní Li-Ion baterii je možné nabíjet přes USB. K dostání v růžové verzi pro dámy (PN1001) a v zelené pro pány (PN1000). Cena: 899 korun.

Pro perfektní vousy i vlasy

Profesionální zastřihovač vlasů a vousů ZA7030

Umí upravit vlasy i vousy, má elegantní moderní design, na jedno nabití vydrží pracovat až 40 minut a navíc zůstává navždy ostrý. Břity zastřihovačů z titanu a keramiky mají totiž samoostřící systém, takže když pracuje, zároveň se i ostří.  Zastřihovač má 7 vyměnitelných hřebenových nástavců pro různou délku střihu a hlavní jednotku lze po práci pohodlně omýt vodou. Cena: 699 korun

.

Kulmofén na vlasy KF1325 TITAN CARE 4v1

Praktická kombinace kulmy a fénu urychlí a taky značně zjednoduší každodenní úpravu vlasů. Bohatý objem, roztomilé lokny nebo narovnané vlasy, nic není problém. Má 3 stupně výkonu - slabé foukání při střední teplotě, silné při vysoké teplotě a silné při nízké teplotě (COOL SHOT) pro závěrečnou fixaci účesu. Cena: 599 korun.

 

Pro krásné tělo a pleť

Diagnostická osobní váha VO4010 a VO4011 PERFECT HEALTH

Nabízí kompletní analýzu těla, dokáže změřit až 13 tělesných parametrů vč. tělesného tuku, svalové hmoty nebo metabolického věku a má nosnost až 180 kg. A pokud si do svého mobilu stáhnete chytrou aplikaci Feelfit budete mít i vy i celá rodina všechny údaje pod kontrolou a hezky přehledně po ruce. Váha pracuje s pokročilou ITO technologií bez kovových částí a získané hodnoty jsou měřeny na základě bioelektrického odporu těla (BIA). K dostání v bílé (VO4010) a černé (VO4011) barvě. Cena: 1.499 korun.

Kosmetická ultrazvuková špachtle PO2030 PERFECT SKIN

Efektivně odstraní odumřelé kožní buňky a díky ultrazvukovým vibracím pleť hloubkově vyčistí. Je vhodná pro všechny typy pleti a v každém věku. Pomáhá s bojem proti akné a předchází vzniku prvních vrásek. Pravidelným používáním zlepšuje kvalitu pleti a posiluje její pružnost. Nabízí dva režimy - čištění pleti a zapracování pleťových přípravků, automaticky se vypne po 5 minutách práce a nabíjí se pomocí USB. Cena: 1.499 korun.

Čistící sonický kartáček na obličej PO2000 PERFECT SKIN

Hloubkové čištění udělá dobře každé pleti a právě na něj je určena čistící hlavice osazená jemnými štětinkami. Kartáček pomůže s odstraněním nečistot, odumřelé kůže a zbytků make-upu. Nabízí 3 rychlosti práce a je vybaven chytrým časovačem, který sám pohlídá optimální dobu potřebnou k čištění pleti a zároveň zabrání nechtěnému vybití. Také automaticky po 20 vteřinách upozorní na to, že je potřeba se s čištěním přesunout na jinou část obličeje. A díky voděodolnému zpracování ho lze čistit pod tekoucí vodou. Cena: 1.799 korun.

Epilátor IL3020 PERFECT SKIN

Bezbolestně a nadlouho vás zbaví nežádoucích chloupků na nohách, rukách nebo zádech, ale i v obličeji, podpaží nebo oblasti bikin. K tomuto účelu je vybaven dvěma měnitelnými nástavci s aplikační plochou od 2 do 4 cm², které jsou navrženy k co nejefektivnější práci.  Epilátor má 5 úrovní intenzity světelného impulzu a 2 režimy ošetření a jeho životnost je 300 000 impulzů. Automaticky se vypíná při nečinnosti a má i zabudovaný bezpečnostní senzor pro ochranu očí, který zabrání vyslání impulzu, pokud epilátor není v kontaktu s pokožkou. Cena: 4.999 korun.

Více na www.my-concept.cz

______________________

O značce Concept

Společnost Jindřich Valenta – Concept a její značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami této české značky jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost Jindřich Valenta – Concept vlastní komplexní soubor pravidel, tzv. Concept Quality Control System, dohlížející na vyso kou kvalitu všech produktů.


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů