UPOZORNĚNÍ

UPOZORNĚNÍ

 

Vážení obchodní partneři,

bohužel nás všechny zasáhla epidemie, která zřejmě ovlivní fungování celé naší lidské společnosti na dlouhá léta dopředu. Hledat viníky, si myslím, v tuto chvíli, nemá vůbec cenu. Na to bude čas až potom ... Důležité je, abychom společně překonali tuto paralýzu, vzájemně si pomohli a respektovali vládní nařízení. Jen tak vše rychle překonáme a budeme se moci opět věnovat práci, obchodu, cestování, setkávání, prostě normálnímu lidskému životu. I my ve společnosti Uniform Praha nyní stojíme. Ještě v sobotu 14.3. probíhala distribuce našeho posledního březnového časopisu v obchodních centrech. Poslední akce byla naplánovaná na pondělí 16.3. V neděli 15.3. jsme po vyhodnocení celkové situace rozhodli s ohledem na zdraví našich hostesek o zrušení pondělní akce. Nyní budeme čekat, jak se bude vyvíjet další situace, abychom byli připraveni, pokud by se restriktivní opatření vlády omezilo, dodělat dubnové vydání časopisu a i případně s určitým zpožděním jej umístit do ochodních center k distribuci. Budeme pracovat na tom, abychom rozšířili tento distribuční kanál i na další obchodní centra, se kterými zatím nespolupracujeme.

Nedílnou součástí našich distribučních kanálů pro rozdávání časopisů jsou veletrhy. Ty ovšem byly všechny zrušeny. Dnes už víme, že veletrh Techagro, pořádaný Veletrhy Brno, se přesunul na rok 2021, ostatní naši partněři ABF, Výstaviště Lysá nad Labem zatím vyčkávají jak se bude  situace vyvíjet. Předpokládáme, že hned jak to bude možné, oznámí přesun veletrhů, které byly zrušeny na nový termín. My počítáme s tím, že na těchto všech veletrzích budeme pilně rozdávat aktuální vydání našich časopisů včetně katalogu firem Uniform.

K distribuci našich časopisů významně využíváme služby České pošty a to její sekce Postservis, přes kterou jde nemalé množství našich časopisů do rukou našich odběratelů a klientů. Tento segment bychom chtěli také posílit. Pracujeme na doplnění našich databází s myšlenkou: pokud nemohu osobně na veletrh, příjdou informace a veletrh za mnou.

Stojany Uniform - na území velké Prahy máme cca 20 stojanů, do kterých každý měsíc doplňujeme časopisy. Rádi bych počet stojanů zvýšili. Hledáme nyní vhodná místa a jednáme o možnosti umístění.

S pozdravem

UNIFORM PRAHA spol. s r.o.

vydavatelství inzertních periodik

V Praze dne 16.3.2020

 

 

 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů