Dovolená v Africe: Národní parky, exotické ostrovy i historie

Dovolená v Africe: Národní parky, exotické ostrovy i historie

 

Přemýšlíte, kam se vydat na exotickou dovolenou? Ať už vás láká pasivní dovolená plná relaxu či aktivní dovolená s pořádnou dávkou adrenalinu, Afrika pro vás bude tou správnou volbou. Navštivte národní parky, africké safari, historický Egypt, Tunisko anebo ostrovní Zanzibar s krásnými plážemi.

Vytvořte si seznam míst, která chcete vidět. Na seznam přidejte také zážitky, které chcete zažít a začněte prozkoumávat možnosti, které tento kontinent nabízí.

Chcete se zapojit a přidat se do dobrovolnických projektů se záchranou lidí či ohrožených zvířat? Odpočinout si po náročném pracovním roce nebo zažít netradiční dobrodružství plné sportu? Nejprve se zamyslete se nad tím nejdůležitějším, co chcete v Africe podniknout, poté si začněte vytvářet itineráře, zařizujte praktické věci a hurá do Afriky!

Nezapomeňte si dát pozor na podmínky pro vstup do jednotlivých zemí. Do některých afrických zemí jsou totiž kromě platného cestovního pasu potřeba také víza a očkování.

Dovolená

Objevujte africkou kulturu, poznávejte místní jazyky, zkoušejte neobvyklé dopravní prostředky a ochutnávejte africká jídla.

Vydejte se do vln Mozambiku, Tanzánie či ostatních afrických přímořských zemí a prozkoumávejte podmořský svět plný zajímavé fauny a flóry. Dopřejte si odpočinek v některých all-inclusive hotelech, kterými disponuje turisticky navštěvovaný Egypt nebo Tunisko

Národní parky v Africe

Navštivte národní parky, ve kterých získáte nevšední zážitky. Na vlastní oči uvidíte v safari lvy, zebry, nosorožce a další zvířata v jejich přirozeném prostředí. Navštivte nejznámější národní parky v Africe, kterými jsou Krugerův národní park a národní park Serengeti, po jejichž návštěvě se vám nebude chtít navštívit klasickou zoo.

Dovolená na Zanzibaru

Dovolená na Zanzibaru, Mauriciu či Madagaskaru láká čím dál více turistů svou netradiční ostrovní polohou. Objevujte vnitřní krásy ostrovů i jejich pobřeží.

Cestovní kanceláře nabízí libovolně dlouhé zájezdy s různými programy, které by měli splnit vaše cestovatelské sny. Pokud nejste příznivcem cestovních agentur, zažijte Afriku na vlastní pěst a objevujte její krásy sami za sebe.

Zdroj:https://www.pressweb.cz/


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů