CEMEX představuje novou generaci přísad Vertua® pro udržitelnou urbanizaci

CEMEX představuje novou generaci přísad Vertua® pro udržitelnou urbanizaci

 

 
 
Globální dodavatel stavebních materiálů CEMEX je i nadále lídrem v oblasti udržitelných stavebních řešení a uvádí na trh novou generaci přísad Vertua®.
 
 
 

Kolekce přísad Vertua® obsahuje nové pokročilé technologie a je nedílnou součástí širší strategie CEMEX Future in Action. Cílem této strategie je poskytnout zákazníkům a partnerům komplexní portfolio nízkouhlíkových a efektivních řešení, díky kterým mohou splnit své environmentální cíle a stát se lídrem v oblasti odpovědného stavebnictví.

Použití přísad Vertua® společnosti CEMEX může významně zvýšit udržitelnost při různých aplikacích:

  • Řada ISOMILL 4000: pomocné látky pro mletí a zlepšovače cementu, které zajišťují výrazné snížení obsahu uhlíku, vyšší účinnost procesu a zvýšenou pevnost.
  • Řada ISOFLOW 6000: vysoce účinná technologie superplastifikátorů pro výrobce hotových směsí, která umožňuje snížit množství vody a uhlíku až o 50 % v konstrukcích betonových směsí.
  • Řada ISOCAST 9000: vysoce účinná technologie superplastifikátorů umožňující nákladově efektivnější proces výroby betonových prefabrikátů díky omezení vibrací a urychlení vývoje pevnosti a také zvýšení kvality díky dokonalé povrchové úpravě.
  • Technologie ISOXEL: řada speciálních urychlovačů, které mohou zvýšit pevnost při použití cementů se sníženým obsahem uhlíku.
  • Řada ISOFINES 5000: ekologicky šetrné výrobky pro všechny typy zemních prací; jsou schopny absorbovat velké množství vody ve výkopovém materiálu (bahno, výkopek, kal).

Přísady Admixtures jsou základním prostředkem klíčových inovací, které urychlí cílevědomou cestu stavebnictví k zajištění udržitelné urbanizace - snížením uhlíkové stopy, zvýšením účinnosti výrobních procesů, optimalizací využívaných zdrojů (energie, voda, suroviny), maximalizací recyklačního potenciálu a zlepšením vlastností materiálů, které podpoří nové stavební metody a povedou k vytvoření inteligentních měst.

Marcelo Catalá, viceprezident společnosti CEMEX EMEA pro urbanizační řešení, k tomu uvedl: "Řada přísad nové generace Vertua® společnosti CEMEX spolu s naší širší nabídkou nízkouhlíkových urbanizačních řešení účinně využívajících zdroje významně přispěje k tomu, že společně s našimi zákazníky budeme budovat lepší a udržitelnější budoucnost měst, ve kterých žijeme.

Společnost CEMEX Admixtures je předním světovým hráčem na poli stavební chemie, který dodává přísady s přidanou hodnotou, jež řeší výkonnostní a stále více ekologicky uvědomělé potřeby široké základny zákazníků ve stavebnictví (včetně cementu, betonu, prefabrikátů, kameniva a malt) ve více než 30 zemích světa.

Široká škála inovativních a účinných přísad nabízených společností CEMEX je podpořena bezkonkurenčními výzkumnými a vývojovými kapacitami; hlavní výzkumné a vývojové centrum společnosti CEMEX Admixtures sídlí ve Švýcarsku a na každém trhu je podporováno místními špičkovými výrobními zařízeními, specializovanými laboratořemi a vysoce kvalifikovanými technickými odborníky, kteří se přizpůsobí každé konkrétní potřebě zákazníka. Jen za posledních pět let bylo vyvinuto více než 200 nových řešení, která již představují více než 35 % prodeje CEMEX Admixtures.

Davide Zampini, vedoucí globálního výzkumu a vývoje společnosti CEMEX, dodal: "Společnost CEMEX Admixtures má díky svému excelentnímu výzkumu a vývoji v globálním rozsahu dokonalou pozici, a hraje tak důležitou roli při podpoře a zlepšování odpovědného fungování stavebního průmyslu.”

 

Další informace o společnosti CEMEX naleznete na adrese:  www.cemex.cz

CEMEX je celosvětová společnost, která se zabývá výrobou stavebních materiálů a budováním lepší budoucnosti prostřednictvím udržitelných výrobků a řešení. CEMEX se zavázal k dosažení uhlíkové neutrality prostřednictvím inovací a špičkového výzkumu a vývoje v oboru. CEMEX stojí v čele oběhového hospodářství v hodnotovém řetězci stavebnictví a je průkopníkem ve způsobech, jak ve svých provozech s využitím nových technologií zvýšit využívání odpadů a zbytků jako alternativních surovin a paliv.

Společnost CEMEX nabízí cement, transportní beton, kamenivo a urbanizační řešení na rostoucích trzích po celém světě, a to díky nadnárodní pracovní síle zaměřené na poskytování špičkových služeb zákazníkům, které umožňují digitální technologie. Další informace naleznete na adrese:   www.cemex.cz


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů