Přinášíme vychytávky pro psy

Přinášíme vychytávky pro psyPřinášíme vychytávky pro psyPřinášíme vychytávky pro psyPřinášíme vychytávky pro psyPřinášíme vychytávky pro psyPřinášíme vychytávky pro psyPřinášíme vychytávky pro psy

 

Přinášíme vychytávky pro psy od 25 lokálních manufaktur

 

My v DOGG milujeme psy, ale taky poctivou ruční práci a lokální manufaktury. Proč převážet zboží přes celý svět, když je u nás tolik šikovných lidí a dobrých nápadů? S naší prodejnou a e-shopem jsme v Česku jediní, kdo se specializuje na chovatelské potřeby od českých, slovenských a dalších evropských manufaktur. Aktuálně máme v nabídce více než 25 lokálních a 13 evropských značek a další přibývají.

„Když jsme v létě 2018 otevřeli první bezobalovou prodejnu pro psy v Česku, věděli jsme, že tím naše úsilí nekončí. Zaměřili jsme se na chovatelské potřeby od menších lokálních manufaktur. Sice nejsou tak známé jako komerční značky, jejich výrobky jsou ale často kvalitnější a nápaditější, navíc s výrazně nižší uhlíkovou stopou,“ řekl zakladatel DOGG Patrik Šilhavý a pokračoval: „České a slovenské značky, založené většinou mladými nadšenými designéry a odborníky na výživu, se mohou rovnat světové konkurenci co se týče designu i kvality. Jsme rádi, že je u nás mohou milovníci psů najít hezky pohromadě.


Dodavatele motivujeme k tomu, aby zasílali zboží bez obalu anebo v ekologických, vratných obalech. Díky tomu, že spolupracujeme s lokálními umělci a výrobci, představujeme exkluzivní limitované kolekce. Vycházíme vstříc zákazníkům a obojky, vodítka nebo kabáty pro psy upravujeme podle jejich speciálních požadavků.

Nabídka je širší každým měsícem. Na jednom místě zákazníci najdou české čerstvé vařené jídlo Hundebar, české 100% masové konzervy Falco, první české bio granule Pet Farm Family, české designové obojky Fuguamy nebo dřevěné logické hry pro psy Doglog vyrobené rovněž v Česku.

Naše designové šátky pro psy s módními vzory se šijí v malé dílně ve Zlíně. Jsme potěšeni, že naší nejnovější kolekci můžeme uvést na DOGG,“ řekla Hana Nováková, majitelka manufaktury Hafans. Dvacet procent zisku z prodeje putuje neziskové organizaci Helppes, která pomáhá osobám s nejrůznějšími druhy handicapů prostřednictvím speciálně vycvičených psů.

Zdroj:https://dogg.cz/


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů