Využijte akčních cen inerce na rok 2024!

Využijte akčních cen inerce na rok 2024!Využijte akčních cen inerce na rok 2024!Využijte akčních cen inerce na rok 2024!Využijte akčních cen inerce na rok 2024!Využijte akčních cen inerce na rok 2024!Využijte akčních cen inerce na rok 2024!Využijte akčních cen inerce na rok 2024!Využijte akčních cen inerce na rok 2024!

 

Léto dokáže být pěkně žhavé a to doslova i do písmene. Abyste byli na letní teploty včas a dobře vybaveni, stačí si pořídit některou z novinek od české značky elektrospotřebičů Concept. Nový ventilátor, ochlazovač i klimatizace udělají se vzduchem v bytě, kanceláři i na chalupě hotový zázrak. A vše si navíc můžete v klidu pořídit na www.my-concept.cz



Sloupový ventilátor VS5130 a VS5140


Design. To je něco, čím obě novinky jednoznačně upoutají hned na první pohled. Kromě toho, ale vnesou do interiéru i příjemné ochlazení během všech horkých letních dnů. Oba modely nabízejí 3 úrovně proudění vzduchu a funkci oscilace (plynulé natáčení pro lepší cirkulaci vzduchu v místnosti) a také 3 provozní režimy (základní režim – ventilátor chladí konstantně na nastavenou intenzitu, režim spánku - ventilátor postupně po 30 minutách snižuje intenzitu proudění vzduchu na nejnižší úroveň a režim přirozeného vánku – rychlost proudění vzduchu se mění a proudění vzduchu je podobné tomu v přírodě). Nové ventilátory mají i časovač s možností nastavení až na 15 hodin, moderní bezlopatkové provedení, stabilní základnu a díky příkonu pouhých 50 W jsou velmi úsporné. K ovládání obou modelů stačí dálkový ovladač a všechny nastavené hodnoty lze kontrolovat na LED displeji přímo na těle spotřebiče. Cena VS5130 je 2.599 korun, VS5140 lze pořídit za 2.799 korun.


Ochlazovač vzduchu OV5220


Nabízí hned 4 funkce v jednom těle a díky tomu si ho v horkých letních dnech doslova zamilujete. Ventilátor i ochlazovač vás kdykoli příjemně zchladí proudem studeného vzduchu, kvalitní filtry se postarají o čistší vzduch a ionizátor zase zvýší množství záporně nabitých iontů v ovzduší. Ty mají vliv na kvalitu dýchání, lidskou psychiku, lepší soustředěnost, zvýšenou výkonnost a pomáhají v boji proti bolestem hlavy. Nový ochlazovač nabízí 3 úrovně proudění vzduchu, 3 provozní režimy, oscilaci a také praktický časovač s nastavením až na 7,5 hodiny.
Ochlazovač je mnohem šetrnější a úspornější než klimatizace. K ochlazení vzduchu dochází přes vodní filtry a k provozu tak stačí jen naplnit 5 litrovou nádržku vodou. A pokud si přejete vzduch ochladit ještě víc, jednoduše do nádržky přidáte ještě chladicí náplně. Přístroj lze ovládat dálkovým ovladačem nebo přímo na ovládacím panelu s LED displejem umístěném na těle osvěžovače. Cena 2.999 korun.


Mobilní klimatizace 3v1 KV1000


Využijete ji všude tam, kde potřebujete začít chladit rychle, bez instalace a zbytečných stavebních úprav. Díky kolečkům ji totiž snadno přemístíte kamkoli a pak už stačí jen zastrčit do zásuvky, zapnout a užívat si příjemný chladný vzduch. Má teplotu chlazení nastavitelnou od 17 do 30 ?C a hned 3 režimy provozu – chlazení, odvlhčování (funkce DRY) a ventilátor s 2 rychlostmi (funkce FAN). K ovládání mobilní jednotky slouží nejen dálkový ovladač, ale také panel s přehledným LED displejem, umístěným přímo na přístroji. Klimatizace je vybavena časovačem od 1 do 24 hodin a má i režim SLEEP, který umí zhasnout celý LED displej a snížit rychlost chlazení i ventilace na nejnižší stupeň. Přístroj si sám ohlídá případné přehřátí i zamrznutí a také včas upozorní na nutnost vyprázdnění vnitřní nádoby, ve které se při chlazení shromažduje voda. Jednotka je vhodná do prostor o velikosti až 25 m2 a její cena je 9.999 korun (za 799 korun k ní lze dokoupit i speciální okenní soupravu, která slouží k uchycení výfukové hadice odvádějící teplý vzduch ven).


Více na www.my-concept.cz


___________________________________________________________________________________________
O značce Concept
Společnost Jindřich Valenta – Concept a její značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami této české značky jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost Jindřich Valenta – Concept vlastní komplexní soubor pravidel, tzv. Concept Quality Control System, dohlížející na vyso kou kvalitu všech produktů.


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů