Akční ceny inzerce do týdenního kalendáře UNIFORM 2024

Akční ceny inzerce do týdenního kalendáře UNIFORM 2024

 

Už jen pár týdnů zbývá do uzávěrky oblíbeného kalendáře UNIFORM.

 

Zavařování, sušení, výroba marmelád a džemů a všelijaké jiné zpracování darů přírody k létu prostě patří. Předejděte tomu, že se vám budou ovoce, zelenina nebo houby nebezpečně hromadit v lednici či ve spíži a zpracujte je ještě za čerstva – chutně a především zdravě. Nabízíme pár praktických tipů jak úrodu, kterou nestihnete zkonzumovat hned, uskladnit na pozdější časy. Všechny kuchyňské pomocníky pak lze v klidu objednat na www.my-concept.cz.

Zavařte, co vám přijde pod ruku

Univerzální pomocník – Digitální zavařovací hrnec ZH0040
Nerezový hrnec nabízí skvělý vnitřní objem 27 litrů, takže na jedno naplnění pojme až 11 ks sklenic o objemu 720 ml nebo 34 ks sklenic o objemu 370 ml. Má plynulou regulaci teploty od 30 - 100 °C, funkci Keep Warm a časovač nastavitelný v rozmezí od 1 do 120 minut, LCD displej a na konec zvoleného programu sám upozorní zvukovou signalizací. Poradí si nejen se zavařováním a sterilizací ovoce a zeleniny, ale i hub, masa, marmelád nebo džemů. Využití najde i při výrobě šťáv, vaření a udržování teploty horkých nápojů, omáček, polévek, sterilizaci domácího moštu nebo k rozpouštění medu. Cena 3.499 korun.

Usušte, co můžete

Buďte jako profík - Sušičky ovoce a zeleniny PROFI SO3000 a INFRA SO4000
Díky moderní technologii usuší oba modely vše daleko rychleji a troufnou si přitom na ovoce, zeleninu, houby, květiny či těstoviny, ryby, maso nebo dokonce uzenářské výrobky. Teplotu sušení lze nastavit od 35 do 75 °C, takže sušičky mohou bez problému používat i zastánci RAW stravy. PROFI SO3000 má 6 hranatých nerezových výsuvných plat, digitální časovač až na 99 hodin a dva ventilátory pro rovnoměrné a rychlé sušení. Sušička INFRA SO4000 využívá při sušení infračervenou technologii a má 5 přednastavených programů - 3 programy pro sušení „ovoce“, „zelenina“ a „maso“, program „jogurt“ pro výrobu prvotřídního domácího jogurtu a program „sterilizace“, který ji po práci dokonale vyčistí. Cena 6.999 korun (PROFI SO3000), 7.999 korun (INFRA SO4000).

Bílá elegance v kuchyni - Digitální sušička ovoce a zeleniny SO2050
Má 6 výsuvných sušících nerezových plat s celkovou plochou 0,6 m2, která jsou nejen odolnější než ta plastová, ale jejich nahřátí urychluje proces sušení. Její součástí je i univerzální vyjímatelný tác umístěný ve spodním patře sušičky, který zachytí nejen vše, co během sušení propadne jednotlivými platy, ale také ho lze využít k přípravě domácích ovocných placek, tyčinek nebo krekrů. Přístroj má časovač, na kterém lze nastavit provoz od 30 minut až po 19 a půl hodiny a na sušení bylinek lze dokoupit speciální plato. Cena 3.499 korun.

Spousta místa k sušení – Digitální sušička ovoce SO2040
Neuvěřitelně velká sušicí plocha 0,93 m2, 9 transparentních nastavitelných plat a příkon 500 W. To jsou kromě jiného hlavní přednosti modelu SO2040, který je k dostání v černém uhlazeném provedení. Časovač lze nastavit po 10 minutách až na dobu 48 hodin, a tím pádem se nemusíte skoro o nic starat. Cena 2.299 korun.

Malá, ale šikovná – Digitální sušička ovoce SO1001
Menší hranatý model má 5 transparentních sušicích plat, časovač nastavitelný po 30 minutách až na 99 hodin a přednastavený program, kdy po dobu až 10 hodin automaticky suší na 70 °C. Velmi praktické je, že vzdálenost mezi jednotlivými platy lze přizpůsobit. Pokud se některé ovoce nevejde do mezery mezi jednotlivými patry, jednoduše lze plato otočit o 180 ° a tím prostor mezi platy zvětšit z 12 mm na 28 mm. Cena 999 korun.

Domácí RAW strava - Sušička RAW FOOD SO2020
Má digitální časovač na 48 hodin, LED displej a plynulou regulaci nastavení teploty od 35 do 70 °C, díky níž se výborně hodí i pro přípravu RAW stravy. Usuší ovoce, zeleninu, houby, květiny, těstoviny, ryby nebo maso, ale také bylinky a v základní výbavě má i dva speciální RAW tácky. Díky 9 transparentním sítům o průměru 33 cm, které lze mýt v myčce, navíc usušíte velké množství potravin najednou. Cena 1.999 korun.

Odšťavněte, co půjde

Zvládne rybíz i zeleninu - Lis na ovoce a zeleninu LO7065-7 HOME MADE JUICE
Do extra velkého vstupního otvoru o průměru 75 mm lze vložit celé ovoce a zeleninu bez předchozího krájení a rychle si poradí i s rybízem. Odšťavní, vyrobí studený dezert, smoothie nebo dokonce připraví domácí burákové máslo. Výhodou je také to, že suchý odpad, který z přístroje padá, jde dále zpracovat. Vyrobit se z něj dají placičky, zeleninové karbanátky, sušené zeleninovo-ovocné chipsy nebo domácí müsli tyčinky. Lis má systém Anti Drip, díky němuž neunikne z nádoby určené na šťávu ani kapička. Jako dárek k němu dostanete ještě kuchařku s tipy a recepty na skvělé odšťavňování a také samolepky k označení lahví pro každého člena rodiny. Cena 5.999 korun – stříbrný model LO7065, bílý LO7066, černý LO7067

Udělejte radost sobě i dětem

Skvělý ovocný koktejl - Smoothie maker SM3390, SM3391 a SM3393 FRESH&NUTRI
Nepřekonatelným pomocníkem při výrobě koktejlu z čerstvého ovoce, smoothie nebo ledové kávy. V základním příslušenství je ale kromě 3 mixovacích nádob na výrobu smoothie i mlýnek a chopper. Mixovací nádoby mají snímatelný gumový proužek pro snadné uchopení a integrované pítko ve víčku. Hodit se ale bude i mlýnek se speciálním tříštivým nožem na mák, kávu, ořechy, koření nebo bylinky a chopper na sekání ledu i masa. Cena 1.699 korun – bílá a černá, 1.599 korun - zelená

Vakuujte a uchovejte na později

Prodlouží trvanlivost potravin - Vakuová svářečka folií VA0050
Nabízí hned 4 režimy práce – automatické vakuovaní, vakuování potravin v dózách, režim PULSE pro vakuování křehkých potravin a režim FOOD pro volbu suchých nebo mokrých potravin. Využít ji ale můžete i při přípravě sous-vide nebo pro urychlení marinace masa. Cena 2.499 korun.


Více na www.my-concept.cz


___________________________________________________________________________________________
O značce Concept
Společnost Jindřich Valenta – Concept a její značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami této české značky jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost Jindřich Valenta – Concept vlastní komplexní soubor pravidel, tzv. Concept Quality Control System, dohlížející na vyso kou kvalitu všech produktů.


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů