Startuje nová platební brána pro e-shopy

Společnost Shoptet, největší český poskytovatel platformy pro e-shopy, spouští vlastní platební bránu Shoptet Pay. Stává se tak konkurencí pro dosavadní brány ČSOB, GoPay, PayU, Comgate a další.



Platební brána Shoptet Pay je dostupná pro víc než 28 tisíc obchodů, které využívají platformu Shoptet. „Je do ní plně integrovaná. Díky tomu získá podnikatel okamžitý přístup k aktuálnímu stavu zásob, objednávek, reklamací, účetních výpisů i stavu plateb, což považujeme za velkou konkurenční výhodu,“ říká šéf Shoptetu Samuel Huba.



Velkou výhodou jsou podle něj také nulové měsíční poplatky. „Pokud se e-shopařům nebude byznysově dařit a neuskuteční dostatečné množství prodejů, nemusí za Shoptet Pay vůbec nic platit,“ vysvětluje. Obchodník platí podíl z tržby a pevný poplatek za každou transakci podle zvoleného tarifu z ceníku.



Při vývoji platební brány se Shoptet spojil s nizozemskou společnost Adyen. „Velkou výhodou zvoleného partnerství je, že díky vybrané technologii bude pro e-shopaře u Shoptetu expanze na zahraniční trhy snadnější než kdy dřív. Shoptet Pay totiž nabízí platby ve více než 15 měnách, několika cizích jazycích a umožňuje tak působit až v 35 různých zemích,“ dodává Huba.



Zdroj: https://www.penize.cz/podnikani/428686-startuje-nova-platebni-brana-pro-e-shopy

Další články na: penize.cz

Pilulka ukázala, že burza není jen pro velké

Státní rozvojová banka se mění. Do fondu přispějí i banky

Na ošetřovné dosáhnete snadněji. Skončí omezení pro širší rodinu

První banka založí účet online i bez skenování dokladů

Bezdoplatkové zóny musí skončit, rozhodl soud


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů