Restaurace Dian je nejmladším přírůstkem do rodiny Taro Group. První z restaurací, Gao Den v pražských Stodůlkách, si rychle získala skvělou pověst, včetně umístění v Mauerově výběru. Druhý podnik s názvem Taro, který bratři vybudovali na Smíchově, zabodoval v ročence TOP restaurace 2018 jako objev roku. Restaurace Dian je jejich třetím společným provozem. „BB Centrum jsme si zvolili jako ideální místo pro svůj nový podnik, protože jsme na Praze 4 strávili značnou část svého mládí a máme k ní blízko. Navíc nás zaujalo zdejší moderní zázemí a vstřícný postoj majitele k našemu konceptu gastronomie," vysvětluje Giang Ta, generální manažer provozů.
Hostům nová restaurace Dian nabízí vietnamská jídla s moderním twistem vyráběná z prvotřídních surovin. Ta jsou nyní servírovaná dle platných vládních nařízení pouze na zahrádce. Lákavým bonusem bude po zpřístupnění vnitřní části restaurace otevřená kuchyně, kde mohou návštěvníci sledovat přípravu všech pokrmů v přímém přenosu. „Ve Vietnamu hraje jídlo důležitou společenskou úlohu, je časem setkávání a sdílení. Jednotlivé chody se servírují doprostřed stolu a jsou sdíleny celým jeho osazenstvem. Tento koncept bychom rádi oživili i v naší nové restauraci, a to zejména v době večeří. Chceme, aby se naše nová restaurace stala příjemným místem pro rodinná i přátelská setkání, kam se budou hosté rádi vracet," doplňuje šéfkuchař Khahn Ta.