Zmrzlina, ice drink nebo smoothie bowl ... skvěle osvěží a snadno je připravíte doma

Zmrzlina, ice drink nebo smoothie bowl ... skvěle osvěží a snadno je připravíte domaZmrzlina, ice drink nebo smoothie bowl ... skvěle osvěží a snadno je připravíte domaZmrzlina, ice drink nebo smoothie bowl ... skvěle osvěží a snadno je připravíte domaZmrzlina, ice drink nebo smoothie bowl ... skvěle osvěží a snadno je připravíte domaZmrzlina, ice drink nebo smoothie bowl ... skvěle osvěží a snadno je připravíte doma

 

Léto je tady a vy přemýšlíte, čím se v tom horkém počasí osvěžit? Vsaďte na snadné recepty, kterými potěšíte vaše chuťové buňky kdekoli a kdykoli. S přípravou všech vám navíc pomohou vychytávka od české značky Concept, které snadno koupíte na www.my-concept.cz



Zmrzlina plná ovocné chuti


Její výrobu značně usnadní Lis na ovoce a zeleninu LO7065-7 Home Made Juice. Jeho výbava totiž, kromě jiného, obsahuje i speciální sítko na výrobu studených dezertů. S pomocí lisu ale skvěle i odšťavníte všechno ovoce a zeleninu a dokonce i rybíz. Nabízí extra velký vstupní otvor, 2-fázový proces odšťavňování a snadno se čistí. Cena: 5.999 korun (tři barevná provedení)

Jahodovo-bazalkový sorbet


Potřebovat budeme mražené jahody a pár lístků bazalky. Zmrzlé jahody společně s lístky bazalky dáme do lisu na ovoce a zeleninu a použijeme přitom speciální sítko určené na výrobu studených dezertů. Pokud chceme sorbet sladší, můžeme ho ještě přisladit cukrem nebo medem.

Zdravá smoothie bowl i nealkoholické osvěžení


Při přípravě obojího můžete vyzkoušet Smoothie mixér SM3050 nebo malý Smoothie maker „Active smoothie“ SM3382. Oba zvládnou jakýkoli koktejl, smoothie nebo ledovou kávu. SM3050 má dvoulitrovou mixovací nádobu, 6 kvalitních nožů, dotykové ovládání a speciální programy na RAW stavu a také zmrzlinu. Mixovací nádobku SM3382 vyrobenou z BPA Titanu zase můžete rovnou použít jako lahev. Stačí nože vyměnit za víčko s dvojitým těsněním a gripem proti vyklouznutí. Cena: SM3050 - 3.999 korun, SM3382 – 699 korun.

Melounový ledový drink


Potřebovat budeme jen dvě ingredience – vodní meloun a limetku. Červenou část melounu nakrájíme na kostky a dáme na 2-3 hodiny do mrazáku. Pak dáme do mixéru, přidáme pár kapek limetkové šťávy a rozmixujeme na jemnou ledovou tříšť. Přidat můžeme i trochu ledové vody.


Fruit smoothie bowl Tropická colada


Potřebovat budeme ananas, mango, broskev, banán a na ozdobu kokosové lupínky, mango a borůvky. Ovoce nakrájíme na středně velké kostky a dáme do mrazáku. Když je ovoce zmražené, použijeme mixér, smoothie maker nebo speciální sítko na zmrzlinu v lisu a vše zpracujeme na hladkou kaši, kterou nalijeme do misky. Ozdobíme pár plátky nakrájeného manga, kokosovými chipsy a přidat můžeme i borůvky a pár kvítků.

Více o produktech na www.my-concept.cz


___________________________________________________________________________________________
O značce Concept
Společnost Jindřich Valenta – Concept a její značka Concept se řadí mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a v Polsku. Hlavními prioritami této české značky jsou vysoká technická kvalita produktů, moderní design a rychlý servis. Díky dlouhodobým odborným zkušenostem vyvinula společnost Jindřich Valenta – Concept vlastní komplexní soubor pravidel, tzv. Concept Quality Control System, dohlížející na vyso kou kvalitu všech produktů.


 

Partneři

© 2024 UNIFORM Praha s.r.o. - katalog firem - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz | PHP: VV STUDIO
| Vydavatelství inzertních periodik | Zásady zpracování osobních údajů